sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Onnea ja onnistumisia

Tämä viikko on ollut hieno. Olen saanut haastaa itseäni paljon ja kokea myös paljon onnistumisen hetkiä erilaisissa tilanteissa. Maanantaina sain kokea töissä jotakin, mitä en oli milloinkaan kokenut. Vihdoin lähes vuoden jälkeen oli perehdytyksen alkukeskustelu osastonhoitajan ja perehdyttäjäni kanssa. Siis mulla on ihan oikea perehdyttäjä ja perehdytys! Saan nyt vihdoin mennä leikkaussaliin ja olla osana isoja anestesioita. Olen niin innoissani. :) Vaikka välillä tuntuu, että lääkkeillä saavutettu uni aiheuttaa aivotoiminnan hitautta ja suoranaista pysähtymistä välillä, niin olen jo kehittynyt paljon ja pikku hiljaa alan hallita kokonaisuutta. Parasta on, että aina voi kehittyä ja tulla paremmaksi. Ja täytyy myös paljon nöyrtyä ja myöntää, ettei tiedä ja osaa kaikkea. Onneksi aina voi oppia uusia asioita. Pitää mielen virkeänä ja työmotivaation korkealla.  :) 

Se tunne, kun on hyvä salitreeni takana

Salillakin on tällä viikolla mennyt ihan kivasti ja vaikka en ennätysrautoja olekaan saanut nostettua, niin olen aivan kipinöissä uusista liikkeistä, jotka tukevat aiempaa enemmän kuulantyöntöä. On saanut taas uutta tuntumaa lihaksiin ja joutunut haastamaan itseään uusien liikeratojen kanssa. Olen ollut laiska tekemään jalkoja, mutta uusi liikearsenaali on saanut uutta intoa sillekin saralle. Uusi suosikkini on sumomaastaveto. Tein myös pitkästä aikaa askelkyykkyjä ja ilahduin siitä, että pystyin tekemään liikkeen puhtaasti ja lantion hallinta oli hyvä. Vielä kun saisi taas intoa keskivartalon aktiivisempaan treenaamiseen, ni hyvä tulisi. Tällä hetkellä jooga on pitkälti keskivartalotreeniäni, joka ei ole riittävä. Mutta eiköhän sekin taas jossain vaiheessa ala napata. En tahdo tehdä kuitenkaan liikunnasta pakkopullaa. :)

Kiekkoa. :)
Torstaina sain taas huomata, että kehitystä tapahtuu. Olen nyt noin kuukauden harjoitellut kiekonheittoa ja suunta on ollut koko ajan eteenpäin. Pari ensimmäistä kertaa mietin, että tuleekohan tästä mitään ja opinko koskaan. Kun muut yleisurheilukoululaiset tuntuivat oppivan idean helposti ja pystyivät jo ensimmäisellä kerralla pyörähtämään, itse tein kaksi ensimmäistä yhteistreeniä pelkästään paikaltaan heittoja. Yritin kolmannella kerralla puolipyörähdystä kadottaen kaiken siihen asti omaksumani, mutta sitten keksimme 1/4 pyörähdyksen. Sillä heitto yllättäen sujuikin paremmin kuin paikaltaan ja sitä sitten tein muiden pyörähtäessä. Tällä viikolla se alkoi sujua jo sen verran hyvin, että kokeilin puolipyörähdystä uudestaan. Eihän se ensimmäisellä tai toisella yrittämällä onnistunut, mutta sitten kiekko alkoi lähteä jo ylöspäin ja oikeaan suuntaan muutenkin! Aloin päästä siitä vihdoin vähän jyvälle ja tänään olin tekemässä omatoimitreeniä kiekon ja kuulan parissa. Muutama ihan hyvä puolipyörähdys tuli ja uskoisin, että otan siitä uuden lajin kisoihin työnalle. On se hienoa, että voi vielä tässä iässä oppia uusia juttuja. :) 
Sulkapallon erätauko

Eilen oli vpk:n pikkujoulut, jotka alkoivat kevyellä kolmen tunnin keilausturnauksella. Aamulla kävin hakemassa virtaa sulkapallosta, jossa voitin muutaman pallon ja iloitsin, kun ehdin pallon alle. :D Keilaus lähti tuurilla hyvin käyntiin ja ensimmäinen heitto päätyi täyskaatoon. Sen jälkeen tuli vielä muutama hyvä kaato, mutta siitä se alamäki sitten lähti. En ole siis harrastanut koskaan keilausta ja sain taas nöyrtyä parempien edessä. Jossain vaiheessa, kun kaksi peräkkäistä kierrosta oli kaatunut nolla keilaa, niin iski epätoivo. Koin pienen romahduksen ja vetäydyin hetkeksi pelistä. Onneksi sain koottua itseni ja sain myös pelikaverilta hyviä neuvoja, joilla sain parannettua suoritustani. Loppuajan keskityinkin enemmän keilaustekniikkaan enkä niinkään ajatellut tulosta. Loppua kohden parani huomattavasti ja pystyin lähtemään iloisin mielin pois keilapaikalta. Täyskaatoja tuli lopulta kaksi ja kaksi kertaa sain kaikki keilat nurin kahdella heitolla. Hauskaa oli ja se on pääasia. Toivottavasti ensi viikko on yhtä mukava ja saan taas kokea itseni ylittämistä ja oppia uutta. :) Mukavaa joulun odotusta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti