sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Team Finland

Sain perjantaina elinsiirron saaneiden EM-kisojen edustusvaatteet, jotka ovat muuten samat, mitä Rion Olympiajoukkue käyttää. :) Sovitin asuja toukokuussa, mutta housut olivatkin aika istuvat. Olin innoissani päästessäni kokeilemaan uusia vaatteita, joita voin ylpeänä kantaa. Toivon vain, etten tuota häpeää maajoukkueen vaatteille. :D Lapsenomainen innostus heräsi, kun hypistelin uusia vaatteitani. Vaatteet ovat siis tarkoitettu edustukseen eli käytämme niitä avajaisissa maanantaina 11.7. Eräs mahtavan joukkueemme jäsen järjesti meille vielä yhdenmukaiset yleisurheilupaidat Finland-tekstillä. Kyllä kelpaa. :) 

Kääntötakki
Kääntötakki























Olen niin hetkessä ja päivässä eläjä nykyään, etten ole vielä oikein tajunnut, että viikon päästä kisat alkaa. Olen merkannut kalenteriin viimeiset treenit ja lepopäivät ja elän niiden mukaan päivä kerrallaan. Tänään oli juoksutreeni ja tuntui, että kiihdytys alkaa toimia. Toki pitäisi olla nopeampi, mutta ehkä sitten vuoden päästä. Tämä mennyt vuosi on ollut niin flunssan täyteinen ja urheiluvammojen siivittämä, että olen tyytyväinen, jos pääsen maaliin, toki haluan juosta kovempaa kuin kevään testijuoksussa. Kuulan suhteen olen aika epätoivoinen, koska viimeiset kolme viikkoa ovat olleet todella suvantoaikaa eikä kuula ole lentänyt mihinkään. Pakittaminen, joka sujui jo jossain vaiheessa kohtuullisen hyvin, ei toimi enää ollenkaan. Joudunkin tyytymään kisoissa työntämään vauhditta, joka harmittaa suunnattomasti eikä tuloskaan tule olemaan kummoinen. Teen parhaani ja katson, mihin 7 kuukauden treeni riittää. On jotenkin ollut lohduttavaa katsoa yleisurheilukisoja, kun ei ne huippu-urheilijatkaan aina pääse omalle tasolleen. Ja kun itse olen täysin amatööri ja harrasteli vielä näissä piireissä.

   
Kääntötakki
Kääntötakki























Odotan seuraavaa vuotta innolla, koska olen palkannut itselleni valmentajan koko treenikaudeksi. Aloitamme elokuussa, kun kisat on ohi ja alkaa peruskuntokausi ja yhteistyömme huipentuu Malagan MM-kisoihin. Hän tekee ohjelmat kulloisellekin treenikaudelle ja treenaamme yhdessä parin viikon välein. Hän on itse juossut pikamatkoja, joten luotto on kova. Ja erityisen mahtavaa on, että hän on hyvin motivoitunut ja innoissaan myös tulevasta kaudesta. Saahan hän kunniaa itselleen myös, jos satun pääsemään mitalisijoille. :) 

Huppari
Pikeepaita




Kävin kehonkoostumusmittauksessa, joka tarjosi ihan positiivisia asioita. Käsissä lihasmassaa on yli keskiarvon ja jaloissa tasan keskiarvon verran. Se on näillä lääkityksillä ja vuosi ja 10 kuukautta elinsiirrosta ihan kohtuullinen tulos. Lisäksi sisäelinten ympärillä ei ole rasvaa ollenkaan. Kaikin puolin nesteet oli oikeissa paikoissa ja asiat kunnossa. Rasvaa löytyy, mutta niin naiselta kuuluukin löytyä. Rasvanpolttoa en ole missään vaiheessa edes tavoitellut. Ja kaiken lisäksi munuaisarvoni on laskenut pari kymmentä pykälää. Hyvin menee, mutta menköön. :)




Sponsorilogot :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti