sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Pääsiäisterveiset!

Pääsiäinen on jo kohta lusittu, mutta vielä on yksi päivä joutilaana. Treenit ovat kulkeneet melko kivasti viime aikoina ja työmatkapyöräily on palannut takaisin kuvioihin. Täytyy kyllä sanoa, että tämä neljän päivän vapaa tuli todella tarpeeseen, vaikka en ole ollut kokoaikaisessa työsuhteessa kuin vasta kuukauden. :P Koko kevät on ollut kuitenkin keikkaa paljon ja siihen päälle monena viikonloppuna on ollut menoja. Ja toki pitkittynyt flunssakin vei voimia. Töissä joudun olemaan koko päivän hyvin skarppina ja sosiaalinen, jonka seurauksena on aika väsynyt viikolla aina töiden jälkeen. Siksi onkin hyvä, että pyöräilemällä töihin pystyy samalla kasvattamaan peruskestävyyttä eikä niinä päivinä tarvitse välttämättä lähteä enää treenaamaan. Tämä siis tapahtuu kaksi kertaa viikossa. 
Se tunnet, kun olet jaksanut väsymyksestä huolimatta polkea töistä kotiin. :)


Tällä hetkellä olen yksin kotona koko päivän. Mies lähti mökille ja nautin rauhasta katsomalla hömppää. Tänään piti olla kuntosalitreeni, mutta se vaihtui lennosta voimajoogaan, koska yöllä sain nukuttua vain viisi tuntia. Tälle viikolle tuli vain yksi salitreeni, mutta onneksi se ei ole se kaikista tärkein asia ja on muutenkin vahvin osa-alueeni. Tänään vielä olisi tarkoitus käydä kevyellä happihyppelyllä, jos vaikka auttaisi ensi yönä nukkumaan. :) 

Tällaista tänään. :)
Pitkäperjantai oli kyllä ihan mahtava päivä. Ei tuntunut omalla kohdalla yhtään pitkältä. Meillä oli yhteistreenit kahden elinsiirtourheilija-ystäväni kanssa, jotka tulivat yllättäen Tampereelle käymään. Toisen tulosta tiesin kyllä etukäteen ja olimme sopineet asian, mutta toinen tuli täysin spontaanisti mukaan, mikä oli aivan mahtavaa. Tuli vedettyä hyvät juoksuvetotreenit porukalla ja samalla vaihdettua kuulumisia pitkästä aikaa. Parasta oli, kun päätimme vielä mennä porukalla Rossoon syömään treenien päätteeksi. Tuli syötyä oikein urheilijan palautusateria; pitsaa rukiisella pohjalla ja sorbettia jälkiruuaksi. :D Aika kului kuin siivillä ja vasta alkuillasta oli kotiin meno. Kiitos vielä tytöille kaikesta! Oli mahtavaa! Ja seuraavaksi sitten kokoonnutaan Lahteen treenaamaan porukalla. :) 
Henkilön Elinsiirtourheilija Tuisku-Tuulia Leinonen kuva.
Perjantaina treenit kulki, kun oli kivan väriset tossut. :)

Lankalauantaina sain valita, lähdenkö Ikeaan shoppailemaan vai tekemään kuulatreenin Pirkkahalliin. Vaikea varmaan arvata, kumpi voitti. :D Olen ehkä epätyypillinen nainen, mutta vihaan shoppailua, ellei kyse ole uusista urheiluvaatteista. Tuli vedettyä kuulan päälle hyvä setti hyppyjä ja loikkia ja saivat vatsatkin vähän kyytiä. Yhteistreeneissä tuli myös muistutus omista heikkouksista ja että pitäisi keskittyä niiden kehittämiseen, eikä aina vain vahvuuksia parantamiseen. Jatkossa pitää mennä enemmän omalle epämukavuusalueelle ja tehdä asioita, jotka eivät suju niin mallikkaasti. Mukava stemppi taas päällä.

Kuulin tulevista kisoista kaikkea mukavaa tietoa kuten, että sinne on tulossa noin 2000 urheilijaa! Se on lähes 4 kertaa sen verran, mitä EM-kisoissa oli. On mahtavaa, jos saadaan aikaiseksi kunnon kilpailu eikä yksikään mitali olisi hävitty. Tietenkin lajeja on paljon ja myös eri ikäryhmiä on paljon. Sitä en tiedä, kuinka paljon omaan ikäryhmään on tulossa urheilijoita, mutta toivoisin sankkaa osanottoa. Vaikka sitten ei tulisi yhtäkään mitalia, niin jos on kunnon kirittäjät ja kisa, niin on mahdollista venyä omaan ennätykseen. Ja siihen tietenkin pyrin, että pystyisin parantamaan omia kisatuloksia, se on päätavoite tällä hetkelle. Ja pikku hiljaa alan jopa odottaa kisoja hyvillä fiiliksillä, kun tähän mennessä on lähinnä ahdistanut kaikki se ulkomaille meneminen ja muut jutut. Rauhallista loppupääsiäistä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti