perjantai 9. kesäkuuta 2017

Pieniä ihmeitä

Tänään on ollut kaikin puolin hyvä päivä. Yöllä nyt tuli vähän huonosti nukuttua, mutta töissä kaikki meni kerrankin putkeen. Tunsin, että hallitsen tilanteen ja olen ihan hyvä siinä, mitä teen. Pystyin olemaan avuksi ja nopeuttamaan leikkausten alkua. Ehdin pitää tauotkin hyvin ja tauottamaan muita. Aikamoista. Koko viikko on ollut muuten sellaista hässäkää, että tämä päivä tuntui aivan ihmeelliseltä. 

Pääsin lähtemään ajallaan kotiin ja bussi tuli ajallaan. Aurinko lämmitti mukavasti odotellessa. Matkalla ei ollut ruuhkaa ja pääsin omalle pysäkillekin aikataulussa. Kävellessä metsän keskellä kotiin bussilta, näin linnun nauttimassa lämmössä lenkkipolun vieressä metsän reunassa. Siinä se nökötti tyytyväisen näköisenä ja antoi tarkkailla itseään. Sitten kuulokkeista valikoitui Tehosekoittimen Hyvä karma-biisi. Lähellä polkua olevassa puussa leikki neljä oravaa. Siinä hetkessä todella oli hyvä karma. Katsoin hymyillen oravien leikkimistä. En halunnut pilata hetkeä kaivamalla kännykkää ja kuvaamalla. Oli hienoa olla läsnä siinä hetkessä. 

Kotiin oli mukava tulla, kun kehräävä kissa oli oven takana vastassa. Nytkin se taistelee huomiosta blogin kirjoittamisen kanssa ja haluaisi tulla näppäimille makaamaan. :D No se saa ihan kohta täyden huomioni, oma pikku riiviöni. <3 Toivon, että viikonloppu jatkuu yhtä hyvissä fiiliksissä. Tarkoitus olisi vähän treenailla ja tehdä koti- ja pihatöitä. Mies on viikonlopun festareilla, joten saan nauttia omasta seurastani sunnuntaihin asti. :D 

Jalkakin alkaa jo kestää reipasta kävelyä ja pientä hyppelyä pehmeällä alustalla. Olen jumpannut jalkaterää ahkerasti, jotta saisin surkastuneet jalkapohjan lihakset takaisin. Ilman niitä ei oikein ole mitään pehmikettä ottamaan iskuja vastaan ja isompi riski, että murtuma uusiutuu. Lähden tästä nyt laittamaan ruokaa, jotta jaksaa touhuta. Toivottavasti muillakin on alkanut viikonloppu mukavissa tunnelmissa. Nautitaan elämän pienistä ihmeistä, joita tulee vastaan koko ajan, kun vain pitää silmät ja korvat auki. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti