lauantai 9. huhtikuuta 2016

Fiiliksiä kisoihin valmistautuessa! :)

Olen ollut viimeiset 2 viikkoa kipeä, tai viikon täysin poissa pelissä, tällä viikolla voinut kevyesti liikkua, mutta vieläkään en ole terve. Kisat lähenee ja treenien pitäisi koventua. Olenkin jo suunnitellut treenejä, kun on ollut aikaa. Odotan innolla Reetta Hurskeen vetämää mäkitreeniä parin viikon päästä. Haluan myös lisätä ohjelmaan lajivoimaa, eli erilaisia loikkia ja hyppyjä. Olen niitä vähän tehnyt aiemminkin, mutta jatkossa vähän enemmän. Yritän sillä saada voimat lajien käyttöön,  koska voimatasot ovat hyvät, mutta en osaa hyödyntää niitä tarpeeksi lajeissani.

Ensimmäinen lenkki tauon jälkeen. :)
Aloin vihdoin täytellä ilmottautumislomaketta ja perhoset lensivät vatsaan. Nyt unelma on taas askeleen lähempänä ja tänä vuonna siitä tulee totta. Tammikuussa hommasin itselleni penikkataudin enkä ole pystynyt juurikaan juoksua treenaamaan koko keväänä, joten en odota juoksulta paljon. Teen parhaani ja katson mihin se riittää. Olen asettanut itselleni tavoiteajan  ja olen supertyytyväinen jos pääsen edes lähes siihen. Kuulassa on mennyt paljon vahvemmin ja olen kehittynyt paljon kevään aikana. Sielläkin on tavoite, joka on jopa mahdollista ylittää. En tiedä, riittääkö se voittoon, mutta jos pääsen tavoitteeseen, on mitalisija mahdollinen. Mutta vielä ei kannata leijua. :P

Terveydentilan selvityksen täyttäminen on aika tuskaista, koska se on englanniksi. En ole koskaan oppinut kyseistä kieltä keskivaikean lukihäiriön takia, vaikka yritys on ollut kova. 20 vuoden taistelun jälkeen olen luovuttanut sen suhteen. Onneksi on kumppani, joka auttaa suomentamalla lomaketta. Toivon todella, että terveydentilani riittää kisoihin, ainakin tähän asti lääkärit ovat näyttäneet vihreää valoa. Tässä on kuitenkin vielä aikaa kisoihin ja mitä vaan voi tapahtua voinnin suhteen. Aloitan myös ensimmäistä kertaa siirron jälkeen kokoaikatyöt, joten treenit jää pakostakin vähemmälle ja oma jaksaminen huolettaa. Työttömänäkin on ollut välillä vaikeaa jaksaa, kun on tullut kaikenlaista. Mutta pidetään peukkuja, että vaikeudet ovat takana ja kisoissa voisi olla paras mahdollinen kunto. :)

Kävi miten kävi, tulee tästä keväästä ja kesästä erilainen kuin mistään aikaisemmasta. Olen kesän töissä juuri siellä, minne halusinkin. Valmistaudun elämäni ensimmäisiin isoihin kisoihin, joissa on jopa vastustajia. Aika näyttää, mitä kaikkea muuta kesään kuuluu ja millaisia yllättäviä tapahtumia tulee eteen. Mutta aurinkoisin mielin kohti kesää ja uusia haasteita! Elämästä tekee mahtavaa juuri sen arvaamattomuus ja lukemattomat mahdollisuudet ja haasteet, joihin pitää vain tarttua. Mahtavaa mahdollisuukien kevättä kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti